VetPlan

VetPlan

Vanaf 1 december 2023 hebben wij in onze praktijk het VetPlan!!

VetPlan?

Het VetPlan is ons abonnement voor huisdiereigenaren, gericht op preventieve zorg. Met dit abonnement ontvangt u de jaarlijkse preventieve zorg die nodig is om uw hond of kat gezond te houden en vroegtijdig eventuele problemen te signaleren.

Doordat u het VetPlan via een maandelijkse domiciliëring betaalt is het bedrag per maand kleiner en hoeft u tijdens de bezoeken voor deze preventieve zorg niets af te rekenen!! Omdat het een abonnement is, kunnen we dit óók nog eens extra voordelig aan u aanbieden! Met VetPlan ontvangt u 15% korting per jaar, met VetPlan Plus zelfs 20%!

U ontvangt bovendien een herinnering als het tijd is voor een behandeling tegen wormen, vlooien of teken, zodat uw huisdier altijd beschermd is tegen parasieten! Op deze manier bent u compleet ontzorgd en ontvangt uw huisdier de beste zorg!

Wat ontvangt u met VetPlan?

- Jaarlijkse vaccinatie op maat (cocktail) incl. gezondheidscheck

- Consult bij onze ervaren assistente voor controle van bijvoorbeeld gewicht, gebit, vacht, nagels, anaalklieren enz.

- Ontworming en produkten tegen vlooien en teken voor één jaar

VetPlan Plus

Naast het VetPlan hebben we ook het VetPlan Plus. Hierbij ontvangt u naast de zorg uit het VetPlan ook nog een extra consult, een uitgebreid bloedonderzoek en een urineonderzoek. Met VetPlan Plus heeft u nóg beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld en kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en behandelingen worden ingezet!

Extra's

Als VetPlan lid ontvangt u naast de benodigde preventieve zorg ook nog 10% korting op gebitsreinigingen incl. tandextracties

Bent u geïnteresseerd in ons nieuwe VetPlan en wilt u de beste zorg voor úw huisdier, neem dan contact op met onze praktijk!!


.